Кой е Пламен Николов – кандидатът за премиер на „Има такъв народ“

„Има такъв народ“ предложи Пламен Николов за премиер. Той получи от президента Румен Радев проучвателния мандат за съставяне на правителство.

„За мен е чест и отговорност да получа този мандат. Ще направя всичко възможно всичко да бъде по установените закони”, заяви Николов, след получаването на папката с мандата.

Пламен Николов отговаря за цялостното бизнес представяне на компания в 67 международни пазара със 600+ търговски B2B партньора. Осигурява постигането на всички планирани стратегически корпоративни и търговски цели на компанията в съответните пазари. Управлява всички процеси в компанията, свързани с търговския оборот, разходния баланс, ЧР, финансовите потоци и маркетинг дейността.

Работил е с големи клиенти като Амазон, Уигъл, Интерспорт, Спортона, ЕМАГ, Плувни федерации, Олимпийски национални комитети, пише за Пламен Николов в партийния сайт.

Николов е роден през 1977 г. в Горна Оряховица. По професия е предприемач, владее три езика – руски, немски и английски.

Образование

– Klagenfurt Alpen-Adria Universitat, Austria

– СУ „Св. Климент Охридски“ – Доктор по философия на правото, политиката и икономиката

Опит

Над 15 години опит в бизнес развитието и управлението на проекти

Преминал през Мениджърски тренинг институт в Сан Франциско, САЩ. Дългогодишен ръководител, мениджър с доказани бизнес постижения.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!