Виждали ли сте този човек? Варненската полиция го издирва

ОДМВР-Варна издирва лицето Димитър Павлов Иванов на 38 години, напуснал дома си в с.Бозвелийско, община Провадия, около 02:30 ч. на 11 януари 2017 г., под предлог, че отива до външната тоалетна на къщата.

 

Следите му, оставени в снега, водят към центъра на селото, където се губят и от тогава е в неизвестност. Лицето е с психично заболяване и в недобро здравословно състояние.
Мъжът на видима възраст около 40 години, около 180 см. висок; слаб; със слабо, бяло, продълговато лице, къса светло кестенява права коса; кафяви очи.
Бил е облечен с черна шушлякова шуба, тъмносиньо долнище анцуг; блуза с яка и цип в горната си част, като ръкавите са в тъмно син цвят, а в предната част е на хоризонтални ленти със светло и тъмно син цвят; сиво-зелени гумени ботуши, черна плетена шапка.
В хода на издирването до момента са предприети много действия – неколкократно, съвместно с близки и роднини, е обходено селото и периметъра около него, уведомени са кметовете на съседните села, собственици на магазини, както и водачи на снегопочистващата техника, обслужваща района, използвано е и следово куче, но до момента мъжът не е открит. Активните издирвателни действия продължават.

 

Апелираме към гражданите, които имат информация за местонахождението на ДИМИТЪР ПАВЛОВ ИВАНОВ да се обадят на тел. 112  или в най-близкото поделение на МВР.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!

Leave a Reply

eight − 3 =