Начало » Култура » Забава от сърце с Ники Урумов под звездите в Moonlight на Крайбрежна алея

Забава от сърце с Ники Урумов под звездите в Moonlight на Крайбрежна алея

„За секса и политиката без табута и задръжки“ – един спектакъл на Николай Урумов очакваме в морската столица.

В четвъртък вечер на 22-ти юли, точно в 20.30 часа в Moonlight Bar & Restaurant на крайбрежна алея, до морето очакваме единствения и неповторим Николай Урумов с неговия комедиен спектакъл „За секса и политиката без табута и задръжки”.

Билети с органичени места се продават на билетен център „Българан“ и Фестивален и конгресен център.
Лица под 16 г. възраст няма да бъдат допускани.

По безкрайно актуални теми, в него ще можем да видим пикантната страна на сексуалния и политически живот на съвременния българин. Добре известен е оня афоризъм, че ако примитивният хумор предизвиква смях, то изисканият генерира преди всичко възхищение.Това се отнася, обаче само за англичаните и техния хумор. Нашият хумор е друг. Той е балкански, а знаем, че и Балканите са други. Нека не забравяме, че чувството за хумор е бисексуално, т.е. то изневерява както на мъжа, така и на жената, пък ако ще те да са и българи.
По тази причина много от нашите сънародници са в състояние на развод с това си чувство.
Така, че, скъпи приятели, не допускайте то да ви изневери.
Смейте се! Смейте се не само на Първи април и не само, защото смехът пречиства душата. Смейте се, защото много по-добре е да се напикаеш от смях, отколкото да напълниш гащите от страх.
И не чакайте Първи април, за да проверите своето чувство за хумор, посредством следния експеримент. Застанете пред огледалото и се постарайте да изобразите умна и сериозна физиономия. Напрегнете се да задържите това умно изображение колкото се може по-дълго време. Ако не успеете и се разсмеете, не се разстройвайте – значи не само имате чувство за хумор, но и определено не сте глупави…
Смейте се, господа! Смейте се, защото е доказано, че най-дълго живеят тези индивиди, които често умират… от смях!

 
banner
banner
Budnavarna