Начало » Общност » Стела Николова, ДБ: Всяка община трябва да има свой омбудсман

Стела Николова, ДБ: Всяка община трябва да има свой омбудсман

Във всяка българска община трябва да има местен омбудсман и това ще бъде една от законодателните инициативи на Стела Николова, ако тя стане част от следващия парламент.  

„Българите не знаят към кого да се обърнат за проблемите си. За мен е важно да получат от държавната и общинските администрации вниманието и грижите, които заслужават. Сега хората се изживяват като сираци, а администрацията играе ролята на мащеха. На хората им трябва майка”, заяви в ефира на Дарик радио кандидатът за депутат от „Демократична България” във Варна Стела Николова.

poster

        360p geselecteerd als afspeelkwaliteit

Ниски лихвени кредити, намаляване на осигурителната тежест и необлагаем минимум са част от икономическите мерки, които „Демократична България” предлагат за малкия и средния бизнес. По думите на Николова  институциите сега работят като рекетьори с бухалки и се отнасят към предприемачите като към крадци и далавераджии.  

Настоящата предизборна кампания е по-различна от предишната, защото хората се чувстват по-освободени, каза още Николова.

„Няма го страхът и заобикалянето на партиите, които бяха в опозиция. Хората усетиха, че има надежда. Тази кампания е на надеждата. Хората искат възмездие. Разбирам ги, но е тягостно как единствената цел на хората е да видят някого в затвора. Молят ни се най-сетне да има осъдени и да спре грабежът. Ако и този път няма наказани, то никога няма да повярват на някой политик”.

Според Николова т. нар. „протестни партии” този път имат волята да съставят кабинет, но неговият формат зависи от мнозинството, което ще сформират.

Стела Николова се надява, че на 11 юли ще има по-малко купен и контролиран вот.

 
banner
banner
Budnavarna