Зов за помощ! Да помогнем на Анна-Мария да живее нормално сред нас

С редакцията на „Будна Варна“ се свърза жена, която е близка с Аана-Мария от Девня, която е с диагноза “тумор в мозъка”. Нека да бъдем хора и да помогнем!

Ето и историята на Ана-Мария:

Здравейте, приятели! Обръщаме се към Вас с огромна БЛАГОДАРНОСТ, за цялата Ви помощ и подкрепа към Ана Мария! Ана Мария се възстановява , но по време на възстановяването от началото има изтичане на ЛИКВОРА ( Гръбначно Мозъчна Течност)през операцията , която е жизненоважна за мозъка!

Няколко пъти са и правени допълнителни шевове, както и ревизия на операцията, но все още не е известно, защо има периоди на изтичане. Налага се отново скоро след прибирането и от Турция, да замине спешно, за следваща операция и наблюдение!

Получена е оферта от болницата за втората операция, която е на стойност 13 000€. За нас сумата е непосилна, като се има предвид, спешността на заминаването. Затова имаме отново огромна нужда от Вашата помощ! Благодарим Ви с цялото си сърце, вярваме, че заедно ще помогнем на Ана Мария, да се възстанови и живее дълго и щастливо!!

Дарителска сметка: Титуляр: Ана Мария Марин Станева

IBAN: BG55 STSA 9300 0019 0578 54 BIC: STSABGSF

Банка ДСК PayPal : https://www.paypal.me/AnaMariyaStaneva

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!