Дни на отворени врати в ПГГСД „Николай Хайтов“

На 22 и 23 юни 2021г. от 9:00 до 17:00 часа ПГГСД „Николай Хайтов“ гр. Варна организира дни на отворени врати. Бъдещи гимназисти, родители и представители на широката общественост на града, ще могат да се насладят на материалната база, доближаваща се до стара автентична къща – музей. Посетителите на организираните дни ще могат да посетят сформирани в гимназията  работилници и ателиета.

В работилница Мебелно производство – ще се запознаят със света на мебелите, ще имат възможност да си изработят свещник, поставка за чаша и за телефон, както и да се разходят из работилниците в гимназията.

В ателие „Интериорният дизайн в нашия живот“ ще бъдат представени и изработени макети на мебели, пейка и диван. Ще оцветяват проект с цветни моливи.

В ателие „Цветни аранжировки“ – ще бъде направена демонстрация на живородни растения и ще се запознаят отблизо с характеристиките  на специалност „Парково строителство и озеленяване“

В работилница „Природата – дар за човека“ – ще бъдат изработени резници, ще се подготвят хербарии, ще се демонстрират горски видове и препарирани животни. Ще се разкрият тайни от ловния и риболовния свят. 

Заповядайте да се насладите на стил, качество, занаят и майсторлък, на традиция и иновация.

https://www.facebook.com/pggsdvarna/videos/1072473923278746
СПОДЕЛИ НОВИНАТА!