Рачков води Михаела Маринова на море във Варна

Забраненото ШОУ на Рачков излиза от телевизора и тръгва на турне. Последната спирка от него е Варна – на 25 и 26 юни. На сцената на Двореца на културата и спорта в морската ни столица до Димитър Рачков ще се качи и Михаела Маринова като специален гост на представлението.

Това е първото телевизионно шоу извън телевизията, а сценичната му версия  отваря вратите именно към кухнята на телевизията. Естествено, с много смях. Публиката ще разбере как се правят новините, лъжат ли ни рекламите, какво работи продуцентът, свършват ли някога сапунените сериали.

С неподражаемите си чувство за хумор и импровизации Димитър Рачков „разобличава“ в шоуто си телевизионната машина. В „програмата“ на шоуто влизат сутрешни блокове, холивудски екшъни, Бай Брадър, прогнозата за времето, готварски предавания, спортни емисии…

Димитър Рачков е подготвил и още изненади, както и още гости, които публиката ще има възможност да види на живо и да се потопи в атмосферата на шоуто.

След успеха си в „Арена Армеец“ в София, Пловдив, Бургас, Русе и Шумен миналата година това лято Забраненото ШОУ на Рачков е в три града в страната с по две представления. Освен Варна, в турнето са включени Пловдив – на 16 и 17 юни, и Велико Търново – на 22 и 23 юни.

Билети за 26 юни: https://bit.ly/3wGuKdx

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!