Кръгът „Водолей“ оттегли доверието си от Портних

Както съобщихме в началото на миналата седмица, кръгът „Водолей“ направи своята дежурна среща в събота, но за изненада не беше в познатото заведение в Аспарухово, а извън града на спокойно място, сподели Атанас Атанасов – Кеби.

Бомбата е била хвърлена още в началото на разговора, когато всички са си оттеглили доверието от кмета Иван Портних, единствено Атанас Атанасов – Кеби се е застъпил за градоначалника и му е дал пълното си доверие. Атанасов е в близки отношения с „вечният балансьор“ в общинския съвет Янко Станев, който се прочу последно време със СКАНДАЛ В ОБЩИНА ВАРНА и след които поиска оставката на зам.-председателите на Общинския съвет Христо Атанасов и Генадий Атанасов, когото обвини в политическо предателство към управлението на града.

Друго от големите имена Цанко Цаков обяви, че партия „Отечество“ ще подкрепи „Български патриоти“ на предстоящите избори на 11 юли. Припомняме че партия „Отечество“ не е участвала на избори от есента на 2015 година, когато успяха да вкарат един общински съветник във Варна и той се присламчи към ГЕРБ. Мартин Андонов стана координатор на партията за Аспарухово и чак тогава стана техен член. Според лица от кръгът „Водолей“ се очаква, ГЕРБ да бъде наказан в Аспарухово и да падне като втора или трета политическа сила, за сметка на партията на Слави Трифонов, която да обере вота в квартала.

Имало е опит и да влязат нови членове в кръгът „Водолей“ в лицето на общинската съветничка Милена Димова, но старите кучета са отказали твърдо и са продължили с решаването на важни въпроси за квартал Аспарухово и град Варна.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!