Студио „Палас“ кани на премиера! „Смели мечтатели“ на 6.07 във ФКЦ

Студио „Палас“ кани варненци и гостите на града на премиера. „Смели мечтатели“ ще бъде представен пред публика на 6 юли от 19.00 часа в зала 2 на Фестивален и конгресен център

На касите на ФКЦ и театър „Българан“ са в продажба ограничен брой места до 50% от капацитета на залата. Онлайн билети може за закупите от ТУК

Спектакълът „Смели мечтатели“ е продължение на вече реализираните с голям успех „Булевард Мечта“ (2015 г.), „Пътеки на щастието“ (2016 г.) и „Историята разказва“ (2020). „Смели мечтатели“ е авторски спектакъл, пресъздаващ идеята за раждането на една мечта. Един разказ за група деца, израстнали край морския бряг, вдъхновени от смелата си мечта да реализират собствен творчески проект – спектакъл, обединяващ театър, музика, танц и сценична техника. Те попадат в кухнята на създаването на сценичния продукт, изживявайки радостта и всеки етап от това.

„Смели мечтатели“ е реализиран с деца и младежи от четири творчески формации във Варна – Арлекин, Палас, Тинити и групата по тонрежисура и сценична техника на Студио Палас.

Творческият екип:
Сценарий и постановка Стоянка Гунчева и Красимир Янев, Музика и видео Красимир Янев, Хореография Болеслава Тенева, Костюми Стоянка Гунчева и Адриана Дянкова, музикални педагози Снежанка Димова и Павлинка Тодорова.

Официални партньори: Театър Българан, Телевизия МУ-ви ТВ, Янев дизайн.
Медийни партньори: Информационен портал Спътник, Информационен портал Будна Варна, Бг радио.

Спектакълът е съфинансиран от Община Варна чрез фонд Култура.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!