Начало » Общност » Благотворителен концерт в подкрепа на децата на загинали полицаи ще разтвори сърцата на варненци

Благотворителен концерт в подкрепа на децата на загинали полицаи ще разтвори сърцата на варненци

Благотворителната кампания  „С обич за децата, в памет на бащите герои“ ще насочи вниманието на варненци към съдбата на семействата на загинали служители на МВР. Организаторите от Синдикалната федерация на служителите на МВР в партньорство с община Варна и с подкрепата на Grand Mall канят на емоционален празник жителите и гостите на града на 26 юни, събота, от 16 ч. до Слънчевия часовник в Морската градина.

Кампанията се е превърнала в годишна традиция, тя е най-мащабната в подкрепа на децата и близките на загинали служители на МВР – Варна, и на полицаите, пострадали при изпълнение на служебния си дълг.

Акцията се провежда за единадесета поредна година, като преминава под патронажа на кмета на Варна Иван Портних. Своята благословия дава Варненският и Великопреславски митрополит Йоан. Празникът се провежда с подкрепата на община Варна, Варненската и Великопреславска митрополия и МВР – Варна.

Всеки може да подкрепи докосващата сърцата кауза още сега, като преведе средства в подкрепа на семействата на загиналите и пострадали полицаи в дарителската банкова сметка: BG51UBBS80021014037340.

А преживяването на 26 юни ще е силно емоционално. Край Слънчевия часовник в Морската градина ще има звук на полицейски сирени и мощни мотори, със своите умения ще блеснат любимите на децата полицейски кучета, а служители на МВР – Варна, ще покажат специалната си екипировка и ще направят демонстрации на бойно-приложни техники.

Малчуганите и техните родители ще могат отблизо да се запознаят с полицейската професия и да изразят съпричастността си към работата на професионалистите от МВР. Публиката ще зарадват изпълненията на участниците в детския благотворителен концерт.

 
banner
banner
BudnaVarna.com