Зов за помощ: 7-годишно дете от Варна има нужда от средства за лечение в чужбина

7-годишно момче от Варна има нужда от подкрепа. Малкият Гого е с диагноза детски аутизъм и има нужда от скъпоструващо лечение в чужбина.

Преди време ви разказахме неговата история по един неприятен повод. Тогава бяха обрали парите от една от кутиите за дарения за момчето. Сега вече родителите са отворили банкова сметка за Гого, организирали са и благотворителен базар.

Диагнозата на малкият Гого е детски аутизъм. Детето не може да говори и да общува както останалите негови връстници. В момент, в който родителите му мислят, че състоянието на малкият Гоги може само да се контролира частично, се оказва, че има надежда той да може да говори като всички други деца.

Клиника в Украйна може да помогне, като му бъде направена вливка на стволови клетки. Всяко вливане на стволови клетки обаче струва скъпо, а сумата е непосилна за семейството.

На Гого ще са му нужни повече от 1-2 вливки, минимум 6. Като цената на всяка е 20 хил. лв. Родителите на момчето са открили банкова сметка на името на детето. Организирали са и благотворителен базар.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!