Начало » Събития » Елза Парини раздава модни награди във Варна

Елза Парини раздава модни награди във Варна

Варна се превръща в столица на модата и красотата на 2,3 и 4 юни. Национални награди за мода, стил, шоубизнес-2021 ще се проведат на сцената  на Бар&Ресторант Moonlight, организирани от дизайнерът Красимир  Недялков,който през 1996 година участва в ревюто на Пако Рабан в първа зала  на НДК.

Цяло съзвездие от популярни личности се очаква да акостира на модният маратон. Първата вечер  2.06.2021 от 19.00 часа са ,,Националите награди за мода, стил, шоубизнес-2021. В различни категории ще бъдат връчени статуетки и сертификат на отличниците. Номинирани са дизайнери,производители,изпълнители, танцьори, модели, фотографи и други между  който са: Ахмед Хамед – Египет, Деница Хубенова, Nurten Ersoy Ünsev – Анталия, Светослав Стойчев, Георги  Милтиядов,Галя Ичеренска, Георги Янков-вокален педагог, Симеон Владов, Панчев Димитриев,Мира Бъчварова, Светла Димитрова, Катрин Вачева, Яненка Люцканова,Силвия Юрукова, Атанас Лазаров, Тутурутка, Мира Матеева и други.

Втората вечер 3.06.2021 от 19.00 часа са 27-те поредни награди за мода, стил, бизнес-Варна 2021. Гала вечерта на призьорите в наградите за мода, стил, бизнес-2021 е на 4.06.2021 г.от 19.00 часа в Seacrets Beach bar&restaurant. Водещи на церемонията са очарователната Елза Парини в компанията на Михайл Камбуров DJ Майкъл. По време на събитията ще бъдат разиграни предмети и вещи на търг, средствата от който ще бъдат предоставени за благотворителна кауза.

 
banner
banner
BudnaVarna.com