Начало » Общност » Абитуриент предложи брак на приятелката си на бала

Абитуриент предложи брак на приятелката си на бала

Възгласи „Горчиво!“ замениха превърналото се напоследък в ритуал броене от 1 до 12 в Казанлък по време на бал, където възпитаник на професионална гимназия „Иван Хаджиенов“ изненада приятелката си с …венчален пръстен.

Емил Стефанов от 12 Б клас изненада съученичката си Севгюл Халил като внезапно падна на колене и подавайки й кутийката със златното бижу, я попита „Ще се омъжиш ли за мен?“. Развълнуваната красавица едва успя с разтреперан глас да отвърне „Да!“ и всички абитуриенти изригнаха в един глас „Честито и горчиво!“.

Според местните хроникьори за последен път подобно публично предложение за брак от страна на абитуриент е имало преди трийсетина години. Някои твърдят, че преди почти 4 десетилетия заветното „Да!“ изрекла Царица Роза преди началото на празничното шествие,съобщава „Монитор“.

Че предложението за брак не е било хрумка от последната минута, го потвърждават профилите на двамата млади в социалната мрежа, където от две години насам имат множество техни общи снимки, подсказващи за щастливата развръзка на приятелството им.

 
banner
banner
Budnavarna