Начало » Хайлайф » Митьо Пищова от хирургията: Няма да умра докато не закова 4000 жени, Крокодила е здрав!

Митьо Пищова от хирургията: Няма да умра докато не закова 4000 жени, Крокодила е здрав!

Пищова се лекува в момента, отслабнал е – бил 90 кг

„Рано е още да умирам! Моля се на Господ да ми даде още дни и здраве, за да мога да изпълня целта на живота си – да преспя с 4000 жени. Сега съм „само“ на 3628, като поне 300 са манекенки и топмодели. Обещал съм си да не умирам още. Имам много дами да ощастливя! Дано Бог е с мен“. Това каза от болничната си стая в хасковската хирургия Димитър Маринов, по-известен като Митьо Пищова.

Той бил Харманли, където искал да достави корони, грамоти и реквизит за участниците в организирания от него конкурс „Мис Топ Модел на България“. Той ще се проведе за шести поредна година в култовия комплекс Приказките край Харманли.

Докато бил там започнал да изхвърля кръв когато ходи до тоалетната. Веднага бил прегледан и после докаран в МБАЛ Хасково. За шест дни Пищова загубил повече от литър кръв, но му осигурили 5 банки и успели да го стабилизират, писа „Телеграф“.

Кръвоизливът на дебелото черво се е получил най-вероятно от лекарства за разреждане на кръвта, които Пищова взима заради множеството прекарани инфаркти.

„Отслабнал съм, тежа само 90 кг, в момента се лекувам, но като се закрепя почвам отново да радвам жените, само че вече се пазя. Спя само с една жена на вечер и не прави секс повече от 30 минути, защото имам четири инфаркта. Сърцето ми не издържа както навремето, но Крокодила е здрав и корав и пак ще пори като риби“, допълва шоумена.

 
banner
banner
Budnavarna