Начало » Хайлайф » Камелия шокира посетителите на дискотека

Камелия шокира посетителите на дискотека

Без сутиен и със свръхкъса рокля 50-годишната Камелия се появи на участие! Провокативната изпълнителка шокира купонджиите в пловдивска дискотека с визия, която не прикриваше почти нищо от тялото й. Заради бурните танци по време на песните бюстът на Камелия на няколко пъти щедро се разлива пред почерпените гости на нощното заведение. Долни гащи също не се мяркат, но това вероятно е заради непрестанните опити на фолкаджийката да прикрива с ръце задните си части.

На участието се видя и прословутото й наедряло коремче, за което тя призна, че е в резултата на качени килограми. По време на пандемията заради застояването бившата Мис Чипровци качва 10 килца и това веднага се отразява на формите й. Точно в този период съвпаднало участието й в лентата „Голата истина за група Жигули“, където зрителите се наслаждават на двойното коремче на чалгарката.  

Разголването видимо не притеснява изпълнителката, която се забавлява все едно никой не я гледа. Но пък качването й на сцена, която е по-висока от масите на купонджиите, разкрива щедра гледка, която вероятно ще остане за дълго в съзнанието на чалга любителите. Мнозина от присъстващите бяха в нощното заведение, за да видят и чисто новия опериран нос. След клъцването му чалга дивата беше атакувана, че е изгубила от автентичността си и прилича на останалите клонинги от жанра.

Разголването не е никак чуждо на Камелия, след като преди няколко дни засне новия си клип и там беше без гащи и сутиен. И докато при видеото тревожните кадри могат да бъдат изрязани, то при участието на живо всичко лъсва, пише „България днес„.

 
banner
banner
Budnavarna