Начало » Политика » Деница Сачева: Президентът води война, сценаристи измислиха подслушванията заради предизборни внушения

Деница Сачева: Президентът води война, сценаристи измислиха подслушванията заради предизборни внушения

Учудвам се, че се говори за подслушването като за факт. Трябва много да се внимава с тези политически предизборни внушения и цели, защото така се демотивират работещите в службите. Това каза Деница Сачева бивш социален министър и член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ по БНТ.

Досега винаги се обвинява ГЕРБ, но излизат само манипулирани снимки и компромати със записи с Борисов,  без да има доказателства. Да се замислим дали не става въпрос за един и същ сценарий и сценаристите трябва да се замислят да имат повече въображение.

Радев обяви своята кандидатура още преди парламентарните избори, очевидно работи за втория си мандат. Това не е работи за хората, смята Сачева.

Десетте милиарда, за които твърди Асен Василев, са натрупани преди 2008 година, преди ГЕРБ да управлява. Единственият кредит, който взехме е за мярката 60 на 40. Всички ни нападат и водят война с нас, поясни Деница Сачева.

Откъде се намериха отново по 50 лева за пенсионерите, след като ГЕРБ е обвиняван, че е оставил хазната празна, попита още тя.

Прекалено много генерали са се ангажирали с доброто на България. Очевидно липсват миротворци, коментира Сачева опитите за изчегъртването на ГЕРБ. Налага ни се да се отбраняваме, но не воюваме. Да изчегъртаме заплатите на на учителите, инвестициите или спасените 300 000 работни места, попита риторично Сачева.

Да видим колко ще направи безработицата служебния кабинет, след като не признават овладявето, което постигнахме.

Президентът води война и залага повече на мъже. В ГЕРБ има достатъчно много жени и затова ние сме повече миротворци с готовност за повече диалог, каза Сачева. Тя не се притеснява, защото могат да са и остра опозиция. Всичко за година и половина се пречупва през призмата на изборите. Хората имат нужда от хляб, а не от зрелища, каза още Сачева. Битката е за демокрация и за решаване проблемите на хората.

 
banner
banner
Budnavarna