Начало » Политика » Стефан Янев: Не давам празни обещания, ще работя почтено

Стефан Янев: Не давам празни обещания, ще работя почтено

Благодаря за доверието, да бъда служебен министър-председател е висока чест, но и огромна отговорност. Аз не давам празни обещания, но залагам целия си авторитет и опит за това, че ще работя почтено и в интерес на обществото. Това заяви служебният премиер Стефан Янев.

Това ще очаквам и от назначените министри, ще работим заедно за гражданите и в тяхна полза. Наш основен приоритет е организирането на свободни и честни избори. Очаквам всички институции да работят синхронизирано, добави Янев. Кратък е периодът за работа на служебното правителство, не мога да се ангажирам, че ще успеем за този период да решим проблемите, натрупани с годините, ще дадем всичко от себе си поне за да започнем този процес на решаване на проблемите, подчерта Янев.

Ще настоявам кабинетът да работи при пълна прозрачност и почтеност пред гражданите. Ще положим усилия за по-ефективна политическа комуникация, което обществото очаква, за по-смилени и адекватни политически действия. Обединяваме се около мотото почтеност, прозрачност и професионализъм. Ще работим почтено при спазване на законите в интерес на българските граждани за нашата България, каза още Янев.

Министрите и целият служебен кабинет положиха клетва в президентската институция. 

Източник; Радио Варна

Снимка: БТА

 
banner
banner
BudnaVarna.com