Начало » Общност » Ангелов поиска Народното събрание да предложи членове за НОЩ

Ангелов поиска Народното събрание да предложи членове за НОЩ

Министърът на здравеопазването в оставка проф. Костадин Ангелов призова Народното събрание да предложи членове на Националния оперативен щаб, които да бъдат представени на редовния брифинг в чевтвъртък.

„Поисках думата във връзка с многото изказвания, свързани с Националния оперативен щаб. Изключително съм доволен, че днес виждам всички спокойни. Разумът започва да се връща. От самото начало на пандемията твърдя, че тя може да бъде овладяна с три неща – разум интелект и дисциплина. Единствено и само единни можем да се изправим и да победим пандемията“, каза той.

„Няколко дни слушам как представители на различните политически партии предлагат членове на Националния оперативен щаб, имат идеи за неговите функции, за неговия състав и за неговите действия. Утре Националният оперативен щаб и аз, като министър на здравеопазването в оставка, ще дадем поредния брифинг, с който да информираме българското общество. Много моля, ако днес е възможно, нека НС вземе решение и да даде членове на НОЩ, които до края на деня да бъдат конституирани“, заяви Ангелов.

 
banner
banner
BudnaVarna.com