Начало » Общност » Търсят директори на пет детски градини във Варна

Търсят директори на пет детски градини във Варна

Обявиха конкурс за директори на пет общински детски градини, става ясно от информация, публикувана в сайта на Община Варна на 19 април, научи BudnaVarna.com.

Детските заведения, за които се търсят ръководители, са: ДГ №4 “Теменужка“; ДГ №7 “Александър Сергеевич Пушкин“; ДГ №8 “Христо Ботев“; ДГ №43 “Пинокио“ и ДГ №45 “Морски свят“.

Конкурсът ще премине през три етапа: допускане по документи, писмен изпит – тест и интервю.

Сред изискванията към кандидатите за позициите са: да имат висше образование с образователно-квалификационна степен „Магистър“ в съответното на длъжността професионално направление; да имат не по-малко от 5 години учителски стаж; да не са лишени от правото да упражняват професията; да не са осъждани за умишлено престъпление от общ характер; да нямат наложено дисциплинарно наказание „уволнение” (освен ако наказанието е заличено) и др.

Документите за участие в конкурса се подават в едномесечен срок от датата на обявяването му до 17:30 часа на 19 май в деловодството на Община Варна.

Документите може да се подават по електронен път на адрес: delovodstvo@varna.bg, подписани с квалифициран електронен подпис.

Повече информация за конкурса можете да откриете ТУК.

 
banner
banner
Budnavarna