Начало » Политика » Хората на Слави омерзени от депутати на Борисов, от ГЕРБ контраатакуват с компроматни снимки

Хората на Слави омерзени от депутати на Борисов, от ГЕРБ контраатакуват с компроматни снимки

Част от народните представители използвали брутални цинизми в пленарната зала, държали се арогантно и просташки

Представители на ГЕРБ и на „Има такъв народ“ (ИТН) се възмущават едни от други на културна основа.

Лидерът на ИТН Слави Трифонов вчера пусна във „Фейсбук“ цитат на колегата си от парламента Филип Станев. Днес пиарът на ГЕРБ Никола Николов пък се възмути от новия шеф на правната комисия – адв. Радостин Василев, като пусна негови снимки, които следва да го компрометират.

Ето какво написа Слави за хората на Бойко Борисов в Народното събрание: „Моят колега Филип Станев от два дни е депутат в българския Парламент и поиска да напише нещо, което аз да публикувам. И сега ви го представям, прочетете го:

„Парламентарната група на „Има такъв народ“ е от два дни в новоизбрания български Парламент. И тази парламентарна група е в пълен шок от поведението на една друга парламентарна група – тази на ГЕРБ. Шок е меко казано. Ние сме омерзени. Защо? Защото една част от групата на ГЕРБ използва брутални цинизми в пленарна зала и се държи арогантно и просташки в общуването си с колеги депутати от други парламентарни групи. Използват се подвиквания като: „Ква си ти, ма?“ „Я, трай бе, глупак!“, „Ти знаеш ли кой съм аз, къв си ти бе?“ „Ела ми отвънка бе, тъпак!“ „Сядай бе, гном, пак ще получиш инсулт!“ както и доста цинизми, които не могат да бъдат публикувани в публичното пространство. Част от депутатите се държат по-грозно и от пияни бабаити в селска кръчма! Винаги сме се съмнявали, че депутатите от ГЕРБ са некомпетентни, но дори не сме подозирали, че един некомпетентен, невъзпитан и арогантен човек би изглеждал като професор по ядрена физика, ако застане до някой депутат от ГЕРБ.

И още нещо. Може би премиерът в оставка е научил от собствената си парламентарна група онези думички, които използва в онези записи. Може би…“

А днес пиарът на ГЕРБ Никола Николов атакува, като публикува снимки и обяви: „Това е … новият ПРЕДСЕДАТЕЛ на Правната комисия в Народното събрание. Понеже хората на Трифонов, мутроборкините и “Да, България” все призовават да сравняваме – ами сравнявайте, уважаеми зрители. 36-годишният Радостин Василев – Руди ще кове законите на България от понеделник! Това Ви сервира политическият великан Трифонов. Честито на всички и най-вече на петите в парламента послушно подкрепящите го умно-кресливи демократчета от Да, България.“

Припомняме, че вчера 36-годишният адвокат Радостин Василев от ИТН бе избран за председател на една от ключовите комисии в новото 45-о Народно събрание – правната.

Снимките на Радостин Василев, които Николов публикува, вероятно са от личния му профил във „Фейсбук“.

 
banner
banner
Budnavarna