Начало » Събития » Отвори дома и сърцето си – подай ръка, спаси лапичка

Отвори дома и сърцето си – подай ръка, спаси лапичка

Кой не иска слънчеви емоции и забавления с весели, опашати приятели?

Ела да ги споделим заедно в пролетния ден с Rotaract & Animal Hope Varna!

Кога? 25.04.2021г. (неделя) .

Къде? В Морската градина /полянката посока Амфитеатъра вляво от Пантеона/.

Включи се в нашия проект в подкрепа на бездомните животни – ако вече си имаш четириног приятел, не забравяй да го доведеш за снимки и лакомства!

Ще си говорим за осиновяването на кучета и котета и ще може да се запознаете с някои от животинките, за които в момента се грижат доброволците от организацията!

Подготвили сме много интересни занимания, професионален фотограф от „Да бъде изкуство- Фото и Видео“ , пъстър декор и забавления дори за най-малкитe, като ще вземем всички актуални противоепидемични мерки под внимание!

На място ще можете да дарите сума в подкрепа на есенната кампания за кастрация на Animal Hope Varna за справяне с популацията на бездомни животни във Варна и региона – ако вие или познавате друг, който се грижи за бездомно животинче, ще може да го доведе в определените клиники и дати, като кастрацията ще бъде покрита от средствата от събитието*❕

ОЧАКВАМЕ ВИ ❕

Партньори:

https://www.facebook.com/partyframes.bg

https://www.facebook.com/dabudeizkustvo

https://www.facebook.com/maxipetbulgaria

Може да научите повече за дейността нa Rotaract Varna & Rotaract Varna Euxinograd и Animal Hope Varna на следните линкове:

https://www.facebook.com/rotaract.varna.euxinograd

https://www.facebook.com/rotaractvarna

https://www.facebook.com/animal.hope.varna

Полезна информация за кастрацията.

Знаете ли как се спасяват най-много животи на животни? Кастрацията е най-хуманният начин за справяне с кризата с бездомните животни в България. Някои от многото предимства на кастрацията са, че освен овладяване на бързорастящата им популация, животните са по-спокойни, агресията видимо намалява. Освен това силно се намалява рискът за мъжките екземпляри от простатни заболявания и се елиминира вероятността за рак на тестисите. При женските ползите са намалените шансове за рак на млечните жлези, яйчниците и уринарния тракт. Освен всичко, чрез кастрацията се осигурява един по-дълъг, здравословен и спокоен начин на живот както за домашните ни любимци, така и за бездомните.

Повече информация относно есенната кампания следете в страницата на Animal Hope Varna.

 
banner
banner
Budnavarna