Начало » Общност » Луна твърдо решена, че ще се справи по-добре от Радев!

Луна твърдо решена, че ще се справи по-добре от Радев!

„Промяната няма да дойде сега, а с мен наесен, когато се кандидатирам за президентските избори! За това не гласувах вчера. Мисля, че няма да има промяна след тези избори.“, написа в понеделник фолк легендата Луна.

Изпълнителката на „Тук-там“ е прекарала изборния ден с инициативния си комитет.

„Обсъждахме бъдещето. Имам много млади хора около себе си. Подготвяме се. В неделя се събрахме с чисти помисли и поведение, мислейки сериозно за началото на някаква промяна, защото тя ще отнеме много време, енергия, а вече имаме и спънки. Но не се страхуваме, а действаме смело“, каза още певицата.

Преди дни тя отбеляза 50-годишен юбилей. Луна е реалист и смята, че няма никаква промяна в управление на страната вече повече от 30 години.
„Хората ме искат. Няма къде да ходя. Президентските избори предстоят, после ще опитам за премиер и така ще циркулирам между двете институции, за да помагам на българския народ, който с всеки изминал ден ме тласка да предприема тези ходове в живота си. Години наред бягам от политиката и се забавлявах досега, но се захващаме по същество“, откровена е Луна.

А високите резултати на друг представител на лекия жанр в изборния ден я амбицират още повече.

Припомнете си, че Луна подаде заявка за „Дондуков“ 2 още по време на участието си във „Вип Брадър“ 2015. Тогава тя дори записа и песен Луна – Президент.

Сега, виждайки безизходицата в президентството чалга иконата е готова да вземе нещата в свои ръце и да замени безполезното ръководство по свое виждане.
Амбицията й е още по-голяма виждайки подкрепата на народа към колегата си Трифонов.

 
banner
banner
Budnavarna