Начало » Политика » Корнелия Нинова: Моментът е решаващ – само БСП може да свали ГЕРБ от власт

Корнелия Нинова: Моментът е решаващ – само БСП може да свали ГЕРБ от власт

Изправени сме пред избор – искаме ли да продължим постарому или искаме да поемем по пътя на спасяването от ковид кризата, възстановяването на икономиката, осигуряването на работа и на добри заплати и пенсии, заяви тя.

„Неделя, 4 април, е решаващ ден за бъдещето на родината. Изправени сме пред избор – искаме ли да продължим постарому или искаме да поемем по пътя на спасяването от ковид кризата, възстановяването на икономиката, осигуряването на работа и на добри заплати и пенсии. Нека хората не се страхуват, да не се поддават на манипулации, да не продават гласа си, защото продават бъдещето си – своето и на своите деца.

Истината е, че единствената партия, която може да свали ГЕРБ и да даде нов хоризонт на България в момента е БСП. Моментът е решаващ.

Затова се обръщам към всички вас: на 4.04. подкрепете БСП, защото не само че 4 години бяхме опозиция, но за 4 години ние станахме алтернатива.

Внесли сме над 1 300 предложения в парламента за закони с грижа за хората. Изготвихме своя ясен и конкретен план за управление, включително и за първите 100 дни.

 
banner
banner
Budnavarna