Начало » Хайлайф » Певицата Цвети Радойчева призовава своите почитатели да гласуват в утрешния ден

Певицата Цвети Радойчева призовава своите почитатели да гласуват в утрешния ден

Изпълнителката на хитовата балада“ Вземи ми всичко „ написа откровен пост в социалната мрежа, в които признава ,че се гордее, че е българка и не мисли да живее в друга държава освен тук в България. Красавицата пее предимно мелодична българска авторска музика,която носи послание и смята да продължава да твори и да се развива тук в родината си .Именно затова, Цвети Радойчева обяви ,че в утрешния ден ще гласува и призова всички нейни почитатели също да го направят,тъй като всеки един от нас носи отговорност за развитието на държавата ни ,давайки своя глас !

„Като социално отговорна личност,утре определено ще гласувам !!! Винаги го правя,тъй като се чувствам горда българка ,която обича родината си и има желание да живее и да се развива именно тук в България!

Негласувайки,всеки един от нас дава възможността на гласувалите да вземат решение вместо него ! Затова призовавам в утрешния ден да се възползваме от това си право,тъй като всеки глас е важен и всички ние носим отговорност,какво развитие ще има държавата ни“.

 
banner
banner
Budnavarna