Начало » Интересно » Популярен блогър изкара 50 часа в ковчег под земята (видео)

Популярен блогър изкара 50 часа в ковчег под земята (видео)

Популярният американски блогър Мистър Бийст, чието истинско име е Джими Доналдсън, изкара над две денонощия заровен в гроб, за да запише видео от ковчега, съобщи сайтът Нестия нюз.

Кадрите бяха достъпни в Youtube. В началото на видеото блогърът разказа на зрителите, че е силно развълнуван от предстоящото изпитание.

Той поясни, че се е подготвил за него, като е взел със себе си вода, храна и няколко празни бутилки за естествените си нужди под земята.

Приятели на Мистър Бийст уточниха, че животът му не е застрашен, тъй като гробът е бил оборудван с вентилация, а състоянието му е следено дистанционно от професионални медици.

След 30 часа под земята Доналдсън се сблъскал с първите проблеми – започнал да изпитва болки в гърба и признаци на клаустрофобия. Но той не можел да излезе преди набелязания срок, защото в такъв случай трябвало да понесе наказание под формата на електрошок.

В края на краищата блогърът успял да изкара 50 часа под земята. Когато го изкопали с помощта на фадрома, Доналдсън не могъл да сдържи сълзите си от вълнение.

Източник: БТА

 
banner
banner
BudnaVarna.com