Начало » Общност » Стрелба и побой във Варна

Стрелба и побой във Варна

На 31.03.2021 г., около 19:30 ч., е съобщено, че на пазар в жк „Младост“ във Варна 35-годишен мъж от Варна, известен на МВР, след конфликт, отправил закани за убийство към 32-годишен мъж, след което възпроизвел срещу него изстрел. На потърпевшия не са нанесени телесни повреди. Извършителят на деянието е установен и задържан за срок до 24 ч., установено е и оръжието – газов пистолет, който е иззет. 

32-годишен мъж и 20-годишен мъж и двамата от Варна, известни на МВР, са установени като извършители на побой над 53-годишен мъж от Варна. Вследствие на побоя на потърпевшия е нанесена средна телесна повреда – счупени зъби. Деянието е извършено на 29 март около 22:00 ч., на улица в района на лятно кино „Тракия,“ където, по първоначална информация, под влиянието на алкохол, лицата се скарали, а след това се сбили. Извършителите са задържани за срок до 24 ч.  

Случаите са докладвани на прокурор при РП – Варна, образувани е досъдебни производства, в рамките на които се изясняват обстоятелствата около инцидентите. 

 
banner
banner
BudnaVarna.com