Начало » Топ Новини » Кралица на Варна – Александра Николаева, кралица на България – Нелина Николова

Кралица на Варна – Александра Николаева, кралица на България – Нелина Николова

След почти два месеца и над 36 кандидатки за короната Queen of Varna 2021, организаторите сведоха финалистките до шест. Причина за взимането на това тежко решение естествено са напрегнатата обстановка и пред епидемичните мерки. Вероятно чувайки думата “ корона” през последните месеци в съзнанието на мнозинството от нас е вирус под формата на корона. За всички ценители на красотата Клуб “ Масаро” със своето гостоприемство, отлично обслужване, цени достъпни за всеки ценител на качествените потиета и приятна обстановка. В качеството на водещ на конкурса беше една от най- красивите Варненки – Ева Добрева. Като носител на приза Мис България / Азия Глобъл 2019 година, тя беше класирана на шеста позиция на финала на международният конкурс Мис Азия Глобъл, който се проведе в края на 2019 година в град Кочи – Индия. Ева Добрева е единствената представителка на Мис България Свят и Вселена, класирана в призовата десятка на Световен финал. Въпреки трудностите и желанието на организаторите повече от желаещите да се преборят за короната, екипът взе трудното решение едва шест от момичетата  да се изправят пред компетентното жури за да покажат своите красота, чар и интелект. Числото не е случайно. Освен асоциирано с отлична оценка, шесто е и мястото, което Ева Добрева зае на Мис Азия Глобъл. И шестте момичета получиха награди от организаторите.


1. Лице на пекарни “ Чочо” стана: Мария Льлолева
2. Лице на Emanoela make-up and lashes : Александра Николаева
3. Мис Медия : Нелина Николова
4. Мис Масаро /второ място/ : Велина Шопова
5. Короната Queen of Varna 2021 e деветнадесет годишната чаровница от Варна – Александра Николаева. Позната на почитателите на хубавата музика и нощният живот в Морската ни Столица Александра Николаева е изваяла своето тяло с танци. Въпреки, че е ученичка в дванадесети клас, тя работи и преследва целите си с високо вдигната глава.


За изненада на присъстващите тази година беше връчена още по- голяма награда: Queen of Bulgaria 2021. С красота, завидни мерки, чар и силно излъчване Нелина Николова бе избрана за лице на медиите. Изключително рядко събитие е медии, организатори и жури да подкрепят една кандидатка без колебание. За първа година в този конкурс бяха взети под внимание и гласовете отчетени в интернет гласуванията. За изненада на всички присъстващи Queen of Bulgariа 2021 година не е местна знаменитост.
Победителката Нелина Николова е висока 178 см, очите й са сини, а косите – наситено тъмен цвят. Харизматична и в същото време малко притеснена, тя окичи на главата си специално изработена и доставена от Великобритания корона. Нямахме възможността да вземем интервюта с победителките завладени от тяхната красота и еуфория от изминава щото събитие. Надяваме се съвсем скоро да имаме възможността да ви представим повече интересна информация за тях. Дори преди края на едно от малкото подобни събития за тази година, вече сме в очакване на следващото издание на Queen of Varna и Queen of Bulgaria.

 
banner
banner
Budnavarna