Начало » Спорт » Дъжд от голове в мачовете от АМФЛ-Варна

Дъжд от голове в мачовете от АМФЛ-Варна

Със сериозна резултатност премина изминалата седмица в петте първенства на Аматьорската мини футболна лига-Варна.


Premier лига

Порто-Ди Ес записа 11-ата си победа в Premier лигата на АМФЛ-Варна, като надигра с 5:3 Атлетик Провадия. Роналдо се разписа два пъти, а Цайо, Драго и Коцето добавиха по един гол. За провадийци реализираха Кунчев (2) и Дидо Николов.МФК Монтана победи с 6:4 Зеленина, въпреки че изоставаше с 0:2. Боби и Жеков отбелязаха по два гола, а Мечката и Камбата – по един. За „зелените“ се разписаха Димитров, Дяков, Али и Михайлов.АМФК Лудата банда излъга с 5:4 МФК Тича в друг двубой от най-елитната дивизия. Цецо заби хеттрик за победителите, а Дидо добави две попадения. За тичанци отбелязаха Чефо (2), Ник и Цветков.МФК Балерини победи с 4:3 The Unity. Точни за успеха бяха Монката (2), Монев и Димитров, а за „единството“ се разписаха Маринов (2) и Iniesta.Fullmax надигра с 5:2 Интернационал, въпреки че първоначално изоставаше с 0:2. Вини Джоунс и Петров забиха по два гола за победителите, а един добави Димитров. За съперника два пъти се разписа Джевдет.
Лига 1

ZARAFA Team е на върха в класирането на Лига 1, след като надигра с 9:5 Спейс Тийм. Добрев бе над всички с четири попадения, три добави Иванов (13), а по един – Иванов (15) и Бончев. За „космонавтите“ с хеттрик се отчете Букоев, а по веднъж противниковата врата поразиха яни и Тодоров.След серия от победи Лудогорец Доброплодно стъпи накриво, завършвайки 4:4 с третия Валекс. Симеонов заби хеттрик за „орлите“, а един гол добави Чакъров. Панайотов на два пъти, Петков и Димитров се разписаха за съперника.МФК Пекарни Чочо спря победната серия на МФК Монтана, надигравайки го с 5:3. Попаденията за успеха отбелязаха Алексиев (2), Илиев, Димитров и Мустафов. За тима от Северозапада реализираха Мехмедов, Гачев и Yonchev 9.Арарат се завърна на победния път, като надигра с 5:2 МФК Импакт Варна. Диремсзян заби хеттрик за „арменците“, а по веднъж точни бяха Тахмисян и Цветков. За съперника отбелязаха Sugara и Златев.ФК Устрем прекъсна серия от три поредни поражения, надигравайки с 5:2 Castalia. KOMARA и Йорданов вкараха по две попадения, а едно добави Дамянов. Бързов и Славов се разписаха за загубилия тим.

Лига 2

В Лига 2 Флотски Арсенал постигна 13-ия си успех в шампионата, след като би с 12:6 Red Partners. Паци изригна с пет попадения, хеттрик заби Боев, а по два пъти точни бяха Костадинов и Дидо. За „червените“ по два пъти реализираха Горанов, Петков и Сашето.Gossip Bar записа разгромна победа над АФК Спартан със 17:0. Над всички за своя тим бе Давидов, който блесна със седем гола. Ахмед и Каменов добавиха по три, Павел вкара два, а GAZZA и Каменов – по един.Сборката надигра с 11:6 Динамо. С по четири гола се отчетоха Иванов и Русев, а по веднъж противниковата врата поразиха Чете, Рики и Желязков. За опонента им Терзиев блесна с хеттрик, две попадения вкара Рачев, а едно – Велев.Мачкай Гришо удари с 8:3 iGaming. Пет гола заби Асад, два добави Николов, а един – Русев. Йорданов, Атанасов и Камберов отбелязаха за опонента.

Лига 3

В Лига 3 Дебелият балет разгроми Ураган Невша с 21:2. Трима футболисти забиха по пет гола – Стайков, Даракчи и Иванов, Дино се отчете с четири, а Станев – с два. Жиката и Мола отбелязаха за „стихиите“.АМФК Лудата банда би с 14:2 Локдаун. Четири пъти точен бе Димов, с хеттрик блесна Петров, по два гола отбелязаха Дичо, Замера и Стоянов, а един добави – Недев. За съперника реализираха DJ Damian Valchev и МартиПарти.Пластхим (Аксаково) би със 7:5 Вино и Мезе. С пет гола блесна Коев, а по един път реализираха Димитров и Помпата. За „любителите на масата“ Георгиев и Боца забиха по две попадения, а едно добави Димитров.

Лига 4

Ла Фурия обърна ФК Ария с 4:1 в Лига 4, въпреки че изоставаше с 0:1 след гола на Наско. С по две попадения на JR и Тончев обаче „испанците“ постигнаха деветия си успех.Ретро музей надделя с 3:2 Метро Варна. И трите гола за победителите отбеляза Бирата, а за съперника и двата вкара Георгиев.Мрежите удариха с 11:3 Vinica Tigers. Тишо бе над всички с пет гола, Петров се отчете с хеттрик, Симеонов отбеляза два пъти, а Маринов – веднъж. За „винишките тигри“ три попадения вкара Жижо.

 
banner
banner
BudnaVarna.com