Начало » Общност » Свършиха ли ваксините във Варна?

Свършиха ли ваксините във Варна?

От ДКЦ „Света Клементина“ във Варна уведомяват гражданите, че към момента нямат свободни ваксини и не записват часове за ваксинация. Всички записани лица, ще бъдат ваксинирани, както и всички, на които предстои реваксинация – техните втори дози са гарантирани. От 11.03. / четвъртък/ имаме указание да приемаме пациенти по списък, подаден от националната електронна система immuno.his.bg, съобщават от здравното заведение“

„Може да следите информацията в системата, както и начина за записване в нея. Ние, от ДКЦ 1, ще продължим записването по e-mail, facebook и на телефоните като, както и до сега, ще обявяваме наличностите веднага, когато ги получим. Стараем се да отговорим на всички запитвания своевременно, но поради големия брой има известно забавяне. Моля всички за търпение и спазване на часовете.

Целият екип на ДКЦ 1 „Света Клементина“ работи без почивка, за да осигури възможност за най-добра организация и осигуряване на ваксини за възможно най-голям брой хора. Уведомяваме всички, че ние, като лечебно заведение, работим в изключително добро сътрудничество с РЗИ – Варна и имаме пълното тяхно съдействие за своевременни указания при всяка промяна в организацията на ваксинацията, но все пак промените в протоколите за отпускане на ваксини изискват определено технологично време. Бъдете здрави!“, завършват те.

 
banner
banner
BudnaVarna.com