Начало » Общност » Агресия! Трима биха седмокласник

Агресия! Трима биха седмокласник

Районна прокуратура – Варна, привлече към наказателна отговорност за хулиганство трима мъже на възраст 49 г., 36 г. и 27 г. от с. Бозвелийско, които са извършили хулигански действия спрямо малолетно момче от същото село и са му нанесли няколко удара.

Около обяд на 17 февруари обвиняемите влезли в училището в с. Бозвелийско. Целта им била да намерят 13-годишно момче, което според сина на 36-годишния (също малолетен) е отправяло заплахи към него.

Те били афектирани от този факт и искали спрямо седмокласника да бъдат взети адекватни мерки, като възнамерявали да сигнализират ръководството на училището и полицията.

След като намерили малолетното момче, тримата мъже му нанесли няколко удара, с което му причинили лека телесна повреда, изразяваща се във фрактура на фаланга на пръст и контузия на китка. Отвели го при директора на учебното заведение и потърсили органите на реда.

Териториалното отделение на Районна прокуратура – Варна, в Провадия незабавно е образувало досъдебно производство по случая.

Тримата мъже са привлечени като обвиняеми по чл. 325, ал. 2 от НК. Работата на разследващите органи продължава.

снимката е илюстративна

 
banner
banner
Budnavarna