Начало » Политика » ПП „Републиканци за България“ Варна регистрира листата

ПП „Републиканци за България“ Варна регистрира листата

ПП „Републиканци за България“ Варна регистрира листата си с народни представители в РИК за предстоящите на 4 април парламентарни избори.

Регистрираната листа е 30-членна, а водач е Веселин Василев, член на Изпълнителния съвет на партията. Василев е бизнесмен, два мандата кмет на Вълчи дол, завършил Военна академия, експерт по Национална сигурност и отбрана, магистър „Публична администрация“, „Технологии“ и „Богословие“.

„Той познава проблемите на местната власт като кмет на Вълчи дол, като човек на бизнеса знае какво трябва да се промени“, коментира при посещението си във Варна председателят на ПП „Републиканци за България“ Цветан Цветанов.

Втори в листата е адв. Диан Иванов – отличен юрист, семеен с две деца, координатор на партията в сектор „Правъсидие“ и председател на Контролния съвет. С две кантори в София и Варна.

Трети в листата е Панайот Кискинов, координатор на партията за област Варна. Той е възпитаник на Юридически факултет с профил „Национална сигурност“. Експерт търговия и маркетинг. Семеен с две деца.

Четвърти е Младен Македонски, координатор за община Варна, възпитаник на ИУ-Варна, експерт „Публични финанси“.

Под номер пет в листата е Анна Лисичкова член на Контролния съвет на Републиканци за България, магистър „Инженер еколог“, педагог по техника и технология, експерт екология, разработване и управление на инвестиционни проекти с профил частни бенефициенти.

В листата за народни представители на ПП „Републиканци за България“ от Варна влизат експерти във всички важни сектори като право, икономика, образование, екология, здравеопазване, спорт и др.

Предстои кандидатите да бъдат представени на специална пресконференция във Варна.

 
banner
banner
Budnavarna