БСП – Варна регистрира листата си за изборите

„БСП – Варна се явява на предстоящите избори обединена и силна. Това ми дава основание да вярвам, че можем да бъдем първа политическа сила в града и региона“, заяви Борислав Гуцанов, водач на листата в Трети МИР, при регистрирането на листата в Районната избирателна комисия, съобщиха от местната структура на партията за BudnaVarna.com.

Той допълни, че е време да бъдат спрени безобразията както в страната, така и на местно ниво, а единствената партия, която може да се справи с натрупаните проблеми в здравеопазването, образованието, социалната сфера и икономиката, е БСП.

„За да бъдат прекратени порочните практики на всички нива и във всяка област, е необходимо корупцията да бъде приравнена към предателство“, подчерта Гуцанов. И допълни, че само БСП е партията, която може да победи ГЕРБ и да промени живота на хората и развитието на държавата и града.

10 са дамите и 20 господата кандидати за народни представители на БСП – Варна Сред тях са икономисти, инженери, морски специалисти, лекари, педагози.

Втори в листата, след водача Борислав Гуцанов, е Филчо Филев – два мандата кмет на Провадия, трети е Павел Раличков – специалист логистика, четвърти – д-р Десислав Тасков – уролог във Варненската Онкологична болница, д-р Кателия Александров – управител на Центъра за асистирана репродукция в морския град.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА!

Оставете коментар