Начало » Събития » През март избираме Кралица на Варна

През март избираме Кралица на Варна

Измина почти една година откакто Морската столица на България се вълнува единствено от негативни новини за Корона вирус, болни и починали. Почти през целият период Перлата на България беше лишена от събития. Затворени заведения, страх, налагани правила и ограничения. Днес ни се иска да разведрим тази обстановка с планирано събитие. Надяваме се да зарадваме почитателите на женската красота във Варна. Между 26.02. и 10.03.2021г. ще се проведе кастинг за конкурс за красота в града ни. Първи за тази година и втори по ред път ще бъде излъчена Кралица на Варна.

 

Кандидатките трябва да са на възраст от 16 до 25 години. Ръст минимум 170 сантиметра. Датата на финала на конкурса ще бъде на 20.03.2021г. от 20:30ч. в миналогодишните домакини /известен клуб/. Короната е изработена във Великобритания и специално изпратена за събитието е вече при организаторите. Много награди и приятни емоции очакват претендентките за Кралица на Варна. За всички присъстващи на събитието зрители най- голямата награда е да се насладят на женственост, финес и други приятни изненади , които организаторите кум момента предпочитат да запазят в тайна. Главен организатор на Кралица на Варна е Ева Добрева- Мис България / Азия . Госпожица Добрева е най- успешно представилата страната ни на финалите на Световните конкурси през 2019 година. Беше излъчена като представител на България за участие в Мис Глобъл Свят , който за съжаление не се проведе. Освен това поради Глобалната пандемия през 2020 година, в страната ни не беше проведен нов конкурс от веригата Мис България Свят 2020.

 

Изпратени за представителки след интернет кастинги на няколко международни форуми за красота. Бъдете сред първите щастливци на живо да се порадвате и да подкрепите инициативата Кралица на Варна. Присъствалите на миналогодишното събитие вече се увериха, че това е необикновен конкурс. Победителката не е само красива. Компетентното жури оценява: Визия, сценично представяне, чар, интелект и още много качества, които на конкурсите от този тип остават много често незабелязани, но са много ценени на международно равнище.

 

Надяваме се тази година победителката да замине на международен конкурс и да се представи на ниво!

Дата на финалната церемония: 20.03.2021г.
Час: 20:30ч.
За повече информация, записване за участие и куверти:
Facebook: Queen of Varna
Eva Dobreva

 

 
banner
banner
Budnavarna