Начало » Общност » Добрият пример: 11 варненци помогнаха на изхвърлената на улицата жена във “Възраждане”

Добрият пример: 11 варненци помогнаха на изхвърлената на улицата жена във “Възраждане”

Това са част от лицата на днешните герои, които помогнаха на останала на улицата жена пред блок 23 във “Възраждане”. За случая пръв алармира Вартан Сетракян в групата “Забелязано във Варна”, след което мигновено от фирма Логистик Еоод Варна изпратиха камион за вещите, а 11 варненци се притекоха на помощ с товарането на нещата в камиона. Багажът на жената е бил натоварен за село Караманите по нейно желание.

“Да информирам всички – може да бъдете спокойни. “Варна Логистик” отреагира бързо събрахме се 11 човека, багажът е прибран и след малко пътува за желаното място от жената. Бъдете живи и здрави тези, които отреагирахте”, коментира Вартан Сетракян.

“Вартан Сетракян благодарение на теб братле днес една жена няма да спи на улицата с багажа си в този студ. Огромно благодаря на всички, които се отзоваха. На Варна Логистик ЕООД за това, че предостави камион за багажа и на всички доброволци, които останаха до този късен час с нас, и на момчетата с другия бус, които дойдоха на добра воля и се включиха в тази кауза”, допълва друг от участниците Дидо Ангелов.

 
banner
banner
Budnavarna