Начало » Общност » Зов за помощ! Да помогнем на Детелина Атанасова

Зов за помощ! Да помогнем на Детелина Атанасова

С редакцията на „Будна Варна“ се свързаха близки на Детелина Атанасова, на която й откриха заболяването НХЛ – Нехочкинов лимфон – анапластичен, едроклетъчен. Те апелират добри хора от цялата страна, да помогнат на Детелина.

Ето какво гласи текста:

Моля, прочетете до края‼️‼️Здравейте, приятели! Знам, че времената са много трудни за всички, но сред нас има хора, за които са много по-тежки, защото те се борят освен за оцеляване в тази криза, но и за живота си. Нека да помогнем още веднъж на едно момиче от Каварна. Тя се бори от години, а повечето хора дори не сме знаели… Но както всяко нещо в България – парите не стигат. Колко струва един човешки живот? Безценен е. Нека да ѝ помогнем. Не можем да разчитаме на Хелпкарма, защото са спрели да правят кампании,заради скандала около тях. От уста на уста, от човек на човек ще успеем да ѝ помогнем. Никой не е застрахован, може би утре тя ще ни помогне.


Ще се поставят кутии на доста места, има дарителска сметка и Paypal.
‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️
Детелина Върбинова Атанасова
BIC: BPBIBGSF
IBAN: BG85 BPBI 7938 4062 0403 01
Paypal : didka0608@gmail.com
‼️‼️‼️Това е нейната история :‼️‼️‼️
Здравейте!
Казвам се Детелина Атанасова на 39 години от град Каварна. Семейна съм , имам син , който се казва Атанас, на 14 години.
На 02.02.2009 г. ми откриха заболяването НХЛ – Нехочкинов лимфон – анапластичен, едроклетъчен. През 2009-та след направена химиотерапия излязох в ремисия до 2014-та година. На 03.12.2014 г.претърпях автоложна трансплантация на стволови клетки. След 3 години отново се появи рецидив на заболяването и бях подложена на множество химиотерапии. Излязох в ремисия от ноември 2018 г. до февруари 2019г. От тогава до април 2020 г. лечение с химиотерапия. Края на август 2020 г.се появи подутина подмускулно в дясно на предгърдието. Направен 5 скенер на 23.11.2020г., на който става ясно, че отново се нуждая от животоспасяващо лечение. Налага се да ми бъде направена отново трансплантация на донорски стволови клетки. Получих оферта за пълни изследвания и 5 скенер в клиника в Истанбул -Анадолу Клиник.
Средствата, нужни за лечението ми са непосилни за мен и семейството ми, а последният ми шанс е лечението в Турция. Много искам да видя как сина ми завършва училище и става абитуриент. Искам да остана част от живота му!


Благодаря от сърце на всички, които имат възможност да ми помогнат в набирането на тези средства!

 
banner
banner
Budnavarna