Начало » Култура » „Две жени, без да се брои мъжът“ на Недялко Йорданов на 11 март

„Две жени, без да се брои мъжът“ на Недялко Йорданов на 11 март

Спектакълът „Две жени, без да се брои мъжът“ ще има своята морска премиера на 11 март от 19.00 часа в зала 1 на Фестивален и конгресен център. Автор и режисьор е Недялко Йорданов, музиката е на Хайгашод Агасян, аранжимент и акомпанимент – Жоро Стоев.

Органичен брой места до 30% от капацитета на залата са в продажба на билетни каси Българан и ФКЦ. Онлайн билети може да закупите от ТУК

„Две жени, без да се брои мъжът“ е сериозна, но и шеговита трагикомедия за сблъсъка между две жени в класическите роли – на съпруга и любовница на един мъж, който позорно не се появява на сцената.

Действието преминава през различни перипетии с абсурдни на пръв поглед обрати – от жестока омраза към неочаквано приятелство, от общуване с извънземни до криминални загадки и чисто съвременни модерни взаимоотношения и дори политически закачки.

Много смях, малко сълзи и много песни, както и един чисто оперен дует. В крайна сметка от спектакълът произлиза една философска истина, че всичко е временно и нетрайно и затова трябва да се живее жадно и ненаситно!

Заповядайте и няма да съжалявате за времето, прекарано в залата с две шантави и талантливи актриси – Ирен Кривошиева и Роси Русева.

 
banner
banner
Budnavarna