Начало » Общност » Арестуваха трима за автокражби във варненски села

Арестуваха трима за автокражби във варненски села

Полицията е арестувала двама мъже от с. Синдел, общ. Аврен – 44-годишен, осъждан и 29-годишен, неосъждан. Установено е, че на 3 февруари двамата са извършили кражба на 2 катализатора от изпускателните системи на спрени от движение „Форд Галакси“ и „Ауди 80“, паркирани в двор на къща в с. Синдел. Това съобщиха от пресцентъра на ОД МВР – Варна.

Лицата са задържани за срок до 24 ч., по случая се води преписка. При установяването на двамата мъже част от вещите са намерени и приложени към материалите по преписката.

Вчера сутринта в полицията е съобщено, че е извършена кражба на „Сузуки Гранд Витара“ с прикачено към него туристическо ремарке. Автомобилът е бил паркиран на улица в с. Константиново с ключ поставен в контактния ключ на таблото на колата. След оперативно – издирвателни действия, на улица в селото е намерено туристическото ремарке, а автомобила е намерен по пътя към варненския квартал „Аспарухово“, без липси и повреди. Установено е, че 22-годишна жена от Варна е извършителка на деянието, същата е задържана за срок до 24 ч., образувано е досъдебно производство, след отпадане на основанието за задържане е освободена.

 
banner
banner
Budnavarna