Начало » Политика » Битка за левия вот във Варна

Битка за левия вот във Варна

Интригата на парламентарните избори във Варна е битката за левия вот. Мая Манолова, Красимир Янков, “АБВ” с популярен водач на листата като доц. Атанас Мангъров и коалицията на “ВОЛЯ” и НФСБ ще работят в кампанията да отнемат вот от БСП.

БСП атакува на макс в морската столица, за да нямат мандати коалицията на Мая Манолова, партията “Българска прогресивна линия” на Красимир Янков и АБВ и да не успеят “ВОЛЯ” и НФСБ да привлекат ляв вот.

Борислав Гуцанов, председател на Градския и Областния съвет на БСП, който е водач на листата, прави срещи с корпоративни фактори и бизнес лидери, за да получи подкрепа за кампанията на БСП, не спира и с рейдовете из областта.

Щабът на “Позитано”20 се е фокусирал върху кампанията на Красимир Янков във Варна, тъй като тя се води от доказан изборджия като Асен Димитров.

“Позитанци” са ангажирали екип извън щаба на Борислав Гуцанов, който да работи срещу кампанията на “Българска прогресивна линия”.

В сряда екипът е докладвал на “Позитано”20 за среща на Красимир Янков във Варна със знаков бизнесмен, който финансира кампанията на партията в морската столица.

Според източници от предизборния щаб на ГЕРБ обаче, докато “Позитано”20 се фокусира върху “Българска прогресивна линия”, може да се окаже, че доц. Атанас Мангъров и Веселин Марешки ще отнемат най-много вот от БСП.

bgsniper.com

 
banner
banner
Budnavarna