Начало » Култура » Пожелахте отново: Смешната до сълзи комедия „МЪЖЕ ПОД ЧЕХЪЛ“

Пожелахте отново: Смешната до сълзи комедия „МЪЖЕ ПОД ЧЕХЪЛ“

Смешната до сълзи комедия „Мъже под чехъл“ гостува отново в морската столица на 22 февруари от 19.00 часа в зала 1 на Фестивален и конгресен център.
В спектакъла, поставен от режисьорна Владлен Александров и сценография – Иван Карев участват трима обичани комици – Албена Колева, Тончо Токмакчиев, Кирил Ефремов.

Текстът е на Миро Гавран – най-превеждания съвременен хърватски драматург и романист. Негови творби са издадени на 35 езика, а драматичните и комедийните му пиеси (над 30 поставяни) са имали над 200 премиери в световен мащаб и са видени от над два милиона зрители. Режисьорът Владлен Александров /“Жена ми се казва Борис“/ и актьорският състав са ни приготвили цяла серия от абсурдни ситуации, недоразумения и препратки към обърканото ни битие, които се преплитат в един ярък спектакъл, пропит с хумор и добро настроение.

Фабулата на действието започва след като несправедливо натопеният за финансови измами счетоводител Ефремов бива оправдан и излиза на свобода след три години в затвора. Завръща се в общия семеен апартамент и заживява с бившата си жена и новия ѝ съпруг, който проявява разбиране и няма нищо против. Но ако учениците й (защото тя е учителка) започнат да й се подиграват, че живее с двама мъже по (казано на техния език) „системата сандвич“? Ако двамата мъже неочаквано се сприятелят до толкова, че да я вбесят така, че да ги изгони да спят заедно на дивана, а тя да остане сама в брачното ложе? Ако внезапно се появи още една жена, а заедно с нея и неудържим пристъп на ревност? Ако накрая никой от четиримата вече не знае кого повече обича?

Отговорът на всички въпроси може да научите, ако гледате постановката „Мъже под чехъл“.

Отидете да видите блестящата комедия на световно известния съвременен хърватски драматург Миро Гавран. Тримата големи български комици Албена Колева, Тончо Токмакчиев, Кирил Ефремов ви очакват.

 
banner
banner
Budnavarna