Начало » Интересно » Затворено заради COVID-19 школо стана бардак

Затворено заради COVID-19 школо стана бардак

Египетската полиция е арестувала седем души заради това, че са превърнали затворено заради епидемията от COVID-19 училище за момичета в град Шубра ал Хейм (северно от Кайро) в бардак, предаде израелската редакция на нюзру.

Гард, възползвайки се от празната сграда на школото, в съдружие с още шестима души, е наемал проститутки, които оказвали интимни услуги срещу заплащане в класни стаи и други помещения.

Директорът на образователната институция е заявил, че първите подозрения са възникнали, когато е видял служителя по сигурността да влиза и излиза от училището с непознати хора. Охранителят, от своя страна, е казал, че това са били негови роднини и приятели, които го посещавали, за да не скучае в празната сграда.

Шефът на училището е решил да извърши проверка. Той е влязъл в една от класните стаи и е открил легло и употребявани презервативи. След това директорът се е обадил в полицията.

Служителите на реда са разбили публичния дом. Задържаните са били изправени пред правосъдието и заплашени с дългогодишен престой зад решетките.

 
banner
banner
Budnavarna