Начало » Политика » Цветанов проговори за ГЕРБ

Цветанов проговори за ГЕРБ

Изборите, които сме печелили с ГЕРБ са били честни. Нямало е опити за манипулации, а вотът винаги е бил след служебен кабинет. Това заяви лидерът на „Републиканци за България“ Цветан Цветанов в предаването „120 минути“ по БТВ.

Бившият втори на ГЕРБ разкри, че през 2019 г. е имало манипулации на местните избори. „Има сигнали за манипулиран вот, но институциите нищо не направиха“, допълни Цветанов.

Той заяви още, че лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ го е притискал за назначения в горските стопанства.

Честните симпатизанти на ГЕРБ не разбират какво се е случвало. Когато гласуваш за ГЕРБ, получаваш ДПС, разкри Цветан Цветанов.

Цветанов разкри, че не е бил на рожден ден на Делян Пеевски, както и че се е срещал с много депутати, но в качеството си на шеф на МВР и вицепремиер. „Дописвано е името на Пеевски в листите на МВР за посещенията, те не са толкова“, каза лидерът на „Републиканци за България“.

Владислав Горанов реди листите за депутати, Георги Харизанов отговаря за гражданските листи. Последната дума е на Борисов, разкри Цветанов.

„От „Републиканци за България“ искаме да сме незаобиколим фактор. Повече с Борисов – не“, категоричен бе бившият втори в ГЕРБ относно възможните коалиции в следващия парламент.

„С Мая Манолова не виждам общи цели, но имаме общи политики с „Демократична България“, коментира Цветан Цветанов.

 
banner
banner
Budnavarna