Начало » Интересно » Признанието на един женен мъж

Признанието на един женен мъж

Искам да ви призная: аз се срещам с една жена, въпреки че съм женен.
Тя е невероятна. Тя е красива, интелигентна, съобразителна, силна, вярваща…

Харесва ми да ходя с нея на кафе, на кино, на изложби и постоянно да й казвам колко е красива. Не мога да си спомня, кога за последен път съм й бил ядосан. Без значение как е минал денят ми, нейната усмивка винаги ме ободрява. Понякога тя ми прави изненади, готви ми нещо специално. Просто преливам от щастие, че съм срещнал такава жена като нея. Независимо, че съм женен.

Заслужава си да опиташ и ти. Ще видиш как животът ти ще се промени към по-добро.

О, споменах ли, че жената, с която ще се срещам, е моята жена? А, ти какво си помисли?

Бракът не означава, че животът е свършил. Искам да продължа да ходя на срещи с моята жена, въпреки факта, че сме женени. Не съм загубил желанието да продължавам да я завоювам отново и отново, само защото тя вече е казала: „ДА“ пред олтара.

Много често отношенията между съпрузите охладняват, защото двамата вече не се опитват да се опознават взаимно. А продължавайки да си организираме срещи, ние можем всеки път да научаваме нещо ново един за друг. Защо трябва да спрем да правим това? Това не трябва да свършва никога.

Пърхащите пеперуди в корема, точно както на първа среща, може да се появят и след две години. Просто всеки ден се дръжте така сякаш току-що сте се запознали. И ще видите как ще се променят отношенията между вас.

Общуването и непрекъснатия интерес един към друг – това е ключът към успешната връзка. Никой не иска да е заедно с човек, който не проявява интерес към него.

Съветвам те да не спираш да каниш жена си на срещи, да се стремиш към това с цялото си сърце и да разбереш, че нищо не свършва след като сте си казали заветното ДА.

 
banner
banner
Budnavarna