Начало » Общност » Младеж рискува живота си между 6-метрови вълни на вълнолома във Варна (видео)

Младеж рискува живота си между 6-метрови вълни на вълнолома във Варна (видео)

Себедоказване, самонадеяност, ново предизвикателство или поредна мода? Със сигурност неоправдан риск и откровена глупост. И ако в много други ситуации на себедоказване, рискът е контролируем и е в „ръцете“ на човека, то в случая почти нищо не зависи от него. Със сигурност съзнанието и самонадеяността на младото поколение трябва да бъде променено.

Случаят е от вчера следобед, когато младеж бе засечен от фоторепортер на Moreto.net да рискува живота си, бягайки между огромните вълни, които се разбиваха на варненския вълнолом. Морската стихия бе във вихъра си, вълнението бе 4-5 бала, а част от разбиващите се вълни дори прехвърляха и най-високата част на вълнолома. Цяло чудо е, че младежът, който бе с група негови приятели, не бе повлечен от вълните.

Припомняме, през август 2018, точно в Деня на Варна, две деца на 13 и 14 години загубиха живота си, след като разхождайки се по вълнолома, бяха съборени от силна вълна и повлечени в бурното море. В операцията по издирването участваха служители на „Гранична полиция“, „Морска администрация“, ВМС и пожарната.

източник: Moreto.net

 
banner
banner
Budnavarna