Начало » Култура » Христо Гърбов с премиерна суперкомедия във Варна. „Петък 13“

Христо Гърбов с премиерна суперкомедия във Варна. „Петък 13“

Христо Гърбов, Мария Сапунджиева и Мариана Миланова са актьорското трио в комедията „Петък 13“.
Морската премиера е на 19.01.2021 г. от 19.00 часа в зала 1 на Фестивален и конгресен център.

Ограничен брой билети до 30% от капацитета на залата са в продажба на касите на театър „Българан“, всеки работен ден от 11.30 до 18.00 часа.

„Петък 13“ е последната пиеса на известния френски комедиен сценарист и драматург Жан-Пиер Мартинез. Режисьор е Георги Кадурин.

„Постановката е комедия. Хората няма да скучаят. Ние, актьорите, които участваме в тази пиеса, се забавляваме със ситуациите и обратите, на всеки две минути има някакви обрати във всякакви посоки. Така че тези, които дойдат, ще имат възможност да видят много драматургични обрати и актьорски смени на настроения“, споделя Христо Гърбов.

Какво ли ще донесе специалният петък на Джон и Кристи, които с нетърпение очакват двама свои семейни приятели? Ами ако единият от тях е излетял от 13-та писта на летището? Какви емоции ги чакат, когато разберат, че освен числото 13, има други цифри, които коренно ще променят живота им точно в този ден! А как ли ще завърши той, ако това е само началото?

Заповядайте за да се посмеете и разберете!

Ден преди това, на 18.01.2021 г. ще бъде представена втората премиера за януари – вечната комедия от Ст.Л.Костов „Големанов“ отново с Христо Гърбов в главната роля.

 
banner
banner
Budnavarna