Начало » Интересно » Избраха най-неподходящият ден за секс

Избраха най-неподходящият ден за секс

Ако смятате, че сексът е нещо, което може да се случи във всеки един ден от седмицата, със сигурност ще се разочаровате.

Ново изследване установи, че вторниците са най-неподходящи за разгорещяване на страстите в спалнята. Само 2% от британците определят вторник като любимия си ден за секс. Изненадващо причината, поради която участниците заявили, че е малко вероятно да правят секс във вторник, е, че са прекалено трезви.

22% от анкетираните казали, че или те или партньорът/партньорката им са прекалено трезви, за да правят секс във вторник. Изследването било поръчано от Трейси Блум, чиято нова книга е озаглавена „Никой никога не е правил секс във вторник“. Тя решила да направи проучването, след като един от героите в книгата й използвал същата реплика на любовна среща и искала да разбере дали това е вярно.

Друго извинение за избягването на секса във вторник е програмата на телевизиите, като 17 на сто от участниците в допитването заявили, че по-скоро биха се излегнали на дивана и биха гледали любимия си сериал. За жените домакинската работа е главният убиец на страстта, като мнозина заявили, че нямали време за секс, защото ги чакала много домакинска работа.

„Никога преди не ни бяха поръчвали да правим изследване на заглавие на книга и бяхме удивени, когато допитването показа, че фактите подкрепят измислицата. Събота е категорично най-любимият ден за секс, посочен от 30% от участниците, а това подкрепя откритието, че алкохолът е оказва ключово влияние за това кога британците предпочитат да правят секс“, заяви Ричард Уолкър, директор на института Мъстард в Манчестър, който осъществил проучването.

 
banner
banner
Budnavarna