Начало » Общност » 2 катастрофи станаха на пътя Варна – Добрич

2 катастрофи станаха на пътя Варна – Добрич

На 2.01. т.г. около 10:00 часа на пътя Добрич – Варна е възникнало ПТП. Водачът на «Пежо» на 33 г. по време на движение поради несъобразена скорост губи контрол над автомобила и се блъска в дърво край пътното платно.

Вследствие на инцидента мъжът получава контузия на глава и фрактура на дясна ключица, прегледан е и освободен, без опасност за живота.

Същия ден около 18:45 часа отново на пътя Варна – Добрич, водачът на «Субару» на 24 г. поради несъобразена скорост с гъстата мъгла, губи контрол над автомобила и се блъска в камион «Форд», който изчаква на знак «Стоп».

Вследствие на инцидента водачът на първия автомобил е получил контузии, прегледан е и освободен за домашно лечение, без опасност за живота.

На 1.01. т.г., в с. Каменар на ул. «Васил Левски» водачът на «Мерцедес» на 18 г. по време на движение поради несъобразена скорост при ляв завой губи контрол над автомобила и се блъска в ограда.

Вследствие на инцидента е пострадал пътник в автомобила (18 г.), който получава контузия на ръка, прегледан е и освободен, без опасност за живота.

На 1.01. т.г., на бул. «Януш Хунияди» водачът на «Ауди» на 35 г. по време на движение блъска пешеходец, който пресича пътното платно на неразрешено място.

Вследствие на инцидента мъжът (68 г.) получава контузии, прегледан е и освободен, без опасност за живота.

 
banner
banner
Budnavarna