Начало » Общност » Приятел на DJ Emotion: Не може да рекламираш толкова курорти, а да нямаш един спасителен хеликоптер

Приятел на DJ Emotion: Не може да рекламираш толкова курорти, а да нямаш един спасителен хеликоптер

Приятели на починалия в планината Тодор Желязков, популярен като DJ Emotion, споделиха в ефира на БТВ спомени за него.

„Ще го запомним с псевдонима – една безкрайна емоция. Един наш брат, който не превърна в пари мечтите си. Както пее големия Емил Димитров: „Ако си дал – не си живял напразно“. Той даваше до последния си час“, каза Иван Чешмеджиев от „Тутурутка“.

„Приятели сме, съвместната ни работа беше само удоволствие. Ще го запомня с усмивката и шегите. Тошко за мен беше повече от приятел“, заяви рапърът Дребен Джи.

„Едно голямо сърце, което беше с нас в много моменти. Наричахме го DJ Орфей, защото беше факир, голям музикант на пулта. Хиляди километри и много спомени. Той си е с прякора. Последните няколко години се обърна към планината, редовно правеше походи и караше сноуборд. Предположения как се е стигнало до фаталния край не можем да кажем, нямаме информация. Факт е, че един човек го няма – един професионалист, баща, приятел“, каза Милен Минков от „Тутурутка“.

Колегата му Венци Куцаров продължи: „Преди пет дни се чухме, каза, че заминава, че ще се събират. Щеше при нас да пуска на Нова година, но заведенията не работят. Аватара на диджеите си замина. Човек като си замине започват повече да го оценяват. Голям приятел, донякъде сме и рода от страна на жена ми. Викахме си „братчед“. Голямо сърце. Като ти каже „добър ден“, може да те държи два часа. Вчера научих, че нямало хеликоптери. Дали са могли да го спасят, дали не, какво е станало в тази галимация, но… рекламираш толкова туризъм, толкова ски ски курорти, писти, лифтове, а да нямаш някакъв спасителен хеликоптер. Това не мога да го разбера. Аз познавам поне трима човека, които имат хеликоптер. Като нямаш, звънни на комшията. На турците да звъннат ще дойдат за 20 минути, гърците – за 15 минути ще дойдат. Не казвам, че ще могат да го спасят, но все пак…“

източник: Петел

 
banner
banner
Budnavarna