Начало » Интересно » 5 причини да правите секс всеки ден

5 причини да правите секс всеки ден

Сексът не е само за удоволствие. Той има няколко други предимства, с които може да не сте наясно. Правенето на любов е не само здравословно за вашето тяло, но и за ума ви. Така че, ако мъжът ви е стресиран след дълъг работен ден и не чувства желание да ви удовлетворява в леглото, образовайте го с тези пет причини защо редовното правене на секс е полезно и за двама ви:

Помага да се чувствате по-добре

Справянето с ежедневния стрес на работното място не е лесно, но естествен начин да се справите с натиска е като правите секс през нощта. Още по-добре е, че малко сутрешен секс ще осигури енергиен тласък за останалата част от деня. Това ще подмлади ума ви и ще ви помогне да преминете през деня с добро настроение. Но какво ще стане, ако мъжът ви приключи в леглото, преди дори да намери правилните места? Дръжте няколко секс капсули под ръка и му ги предложете, преди да започнете акта. Potencialex са капсули, които могат да поддържат жребеца в продължение на часове. Със сигурност ще задоволи и двамата за през нощта!

Изграждане на емоционална връзка

Сексът не е свързан само с физическата интимност. Освен това създава силна емоционална връзка между двойките. Ако искате връзката ви да продължи, обяснете на партньора си, че ако правите секс редовно, ще подобрите емоционалната ви връзка. Това е основна съставка за дълготрайна връзка и един от начините да се гарантира редовен секс.

По-здраво сърце

Скорошен доклад сочи, че двойките, които правят секс редовно или повече от четири пъти седмично, са по-малко предразположени към инфаркт, за разлика от тези, които правят секс веднъж седмично. Това е още един стимул да го предложите на мъжа си. Когато правите секс редовно, вие сте в по-добра позиция да контролирате кръвното си налягане.

Подобрява имунната система

Когато имате оргазъм, тялото ви отделя хормон, наречен дехидроепиандростерон. Той е отговорен за поддържането на кожата ви здрава, а също така регенерира тъканите в тялото ви. Най-важното е, че подобрява цялостния ви имунитет.

Ето защо двойките, които правят секс редовно, имат повече шансове да получат поне три оргазма седмично. Това ще им позволи да живеят по-дълго от двойките, които го правят веднъж или два пъти седмично и получават оргазъм веднъж месечно.

Помага при безсъние

Това е пряко свързано с намаляване на стреса. Ако правите секс редовно, това не само поддържа настроението ви добро и намалява стреса, но и прогонва безсънието. Стресът често може да даде на вас и на вашия партньор безсънни нощи. Ако има проблеми в офиса, дайте му да разбере, че правенето на секс ще го накара да се чувства спокоен, което ще насърчи по-добрия сън. Опитайте го и скоро ще видите, че той спи като бебе.

И така, сега, когато знаете за ползите от правенетто на редовен секс, е време да му обясните фактите. Тези пет причини трябва да са му достатъчни, за да стигне веднага до действието.

 
banner
banner
Budnavarna