Начало » Общност » Най-добрите дати за годеж и сватба през 2021 г. според астролог

Най-добрите дати за годеж и сватба през 2021 г. според астролог

Бившият астролог на принцеса Даяна Деби Франк разгледа внимателно дейността на планетите през последните 12 месеца и установи, че наистина непосредствената близост на суровия Сатурн и интервенциониста Плутон действат като черен облак, който създава „обстоятелства извън контрола на хората“.

„С навлизането в 2021 г. както Юпитер, така и Сатурн наскоро са образували Голямо свързване във Водолей през декемврийското зимно слънцестоене“, обяснява Деби. На 17 декември Сатурн окончателно се премести в знак Водолей, където ще остане в продължение на 2 години. На 19 декември Юпитер също преминава в знак Водолей, където ще остане една година. Цикълът на Юпитер и Сатурн е важен за световните и социални процеси. Връзката на планетите се случва на всеки 20 години и това води до промени в политиката, икономиката, обществото.

„Очертава се нов 20-годишен цикъл, който сигнализира за нова ера. Това само по себе си е символ, че събиранията ще бъдат предстоящи, тъй като Водолеят е знакът на групи, събития и връзка.“

Деби Франк посочи кои са най-добрите дати за сгодяване и сватба през 2021 година.

29 януари – Връзката между Слънцето и Юпитер на тази дата я прави идеална за сгодяване. Тази дата носи благословия и вечна надежда.

11, 13, 14 февруари – 11-ти е много добра дата за сватба, а 13 и 14 се присъединяват към Меркурий с Венера и Юпитер, което води до щастливи връзки – идеално време за поставяне на въпроса “ Ще се омъжеш ли за мен?“.

4 април – Великденският уикенд на 4 април обединява Слънцето и Венера в любовен балон, който е прекрасно време за сключване на брак с романтично предложение. Това е един от най-добрите уикенди в годината за благоприятни събития, според Деби.

7 и 8 май – Астроложката на принцеса Даяна посочва, че през май най-доброто време за сватба ще е на 7 и 8 май.

24 юни е оптимистичен и положителен период, датата е най-добрата за тези, които искат да направят важната крачка в средата на годината.

10 юли – Любителите на лятото задължително трябва да си резервират 10 юли, за да направят една топла сватба.

14 август – Предложението за брак през август е най-добре да бъде направено на 14-ти.

2 октомври – Звездите са прекрасно подредени на този есенен ден за една щастлива церемония.

16 ноември е ден, в който е много подходящо да се вземат решения, които променят живота.

3 декември – Предложенията и сватбите през декември носят коледния дух, а на 3-ти магията е още по-силна.

„БНР – Радио Варна“

 
banner
banner
Budnavarna