Начало » Общност » Варненка прави сувенири и картички, за да събере средства за рехабилитация

Варненка прави сувенири и картички, за да събере средства за рехабилитация

Росина Русева е от хората, които не се предават, независимо от ситуацията. За поредна година и за поредна Коледа тя провежда своя благотворителна кампания за събиране на средства за рехабилитация.

Неуморно прави собственоръчно украсени сувенири, малки пана, картички и ги продава лично. Трудно, но успява всяка година. И усмивката не изчезва от лицето ѝ. Ръка ѝ подават благодетели като Стоян Пасев – патрон на кампанията, Николай Кокончев, проф. Недялкова, Йордан Йорданов, Христо Христов, Георги Недев, Светла Ганчева и др.

Заради затворените молове Росина не може да продава в тях. Нейните артукули са изложени в залата на младежко пространство ХамелеON, заедно с Коледния базар, организиран от Сдружение „Няма невъзможни неща“.

Призоваваме варненци да се включват в благотворителната кампания на Росина – чрез дарение по банковата ѝ сметка или чрез закупуване на сувенир. Необходими са още 800 евро.

До Нова година залата работи всеки ден (без неделя) от 11.00 до 18.00 часа. Адресът е: ул. Радко Димитриев 7А (между Централна поща и Стоматологията).

Дарителската сметка на Росина е: BG51 UBBS8002 1062146430

 
banner
banner
Петя Митева